Visar 47 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Skyltar vid vägen

När man pratar om vägskyltar så är det vanligt att prata om skyltar som informerar om vägregler. Vilken den tillåtna hastigheten är, om omkörning är tillåtet eller inte eller om det sker vägarbete i närheten. Vägmärken från den nuvarande vägmärkesförordningen (SFS 2007:90). Men, det finns många andra typer av vägskyltar som har andra ändamål. En vägskylt ät ju, som man hör på namnet, en skylt att sätta vid vägen. Dess syfte är att informera de som befinner sig på vägen om vad det nu är man vill informera dem om. Det kan vara trafikregler men det kan också vara skyltar som ger annan information.

Vägskyltar som varnar och uppmanar

Likt andra typer av skyltar så kan vägskyltar informera om olika verksamheter som finns i området, att det finns barn eller djur som rör sig där eller om en fastighet är till salu. En del markägare kan sätta upp en skylt med texten Privat väg för att stänga ute allmänheten. Men detta är inte alltid tillåtet, läs mer om detta här. En vägskylt vill ju fånga bilisten eller cyklistens uppmärksamhet och uppmärksamma denne om det ni vill. Har ni en väg nära ert hem eller företag och behöver uppmärksamma bilisterna om något så kan ni enkelt beställa sådana vägskyltar här.

Vägskyltar för privata ändamål

Här hos oss hittar ni vägskyltar som är anpassade efter er verksamhet eller ert privata hem. Om ni har en butik med egna parkeringsplatser eller om ni vill varna för lekande barn så hittar ni dessa skyltar hos oss. Våra vägskyltar skall endast användas för ert privata bruk och de får inte skymma sikten till en skylt från vägmärkesförordningen.

Olika typer av vägskyltar

En vägskylt kan visa och informera om en massa olika saker och här är några exempel på vägskyltar som ni kan hitta i vårt sortiment.

Akta lekande barn skyltar

Barn är oförutsägbara och vid en bilväg finns det risker när barn är i närheten. En vägskylt som varnar för lekande barn är ett sätt att minska risken för olyckor. Vi har ett brett sortiment av lekande barn skyltar och vill ni anpassa en skylt och göra den unik så finns den möjligheten.

Parkeringsskyltar

Vid en väg kan det finnas parkeringsplatser och dessa kan vara i behov av parkeringsskyltar. En parkeringsskylt som visar vem som får parkera där eller andra regler som gäller. Även här har ni möjlighet att anpassa skylten utefter era behov. Lägg in er logga, ert registreringsnummer eller skriv in ert butiksnamn.

Varningsskyltar djur

Om ni har husdjur, hundar, katter eller hästar och bor nära en väg så kan det vara på sin plats att uppmärksamma trafikanterna om detta. Likt barn är djur oförutsägbara och de kan bli rädda när bilar kör snabbt förbi. En djurvarningsskylt vid vägen är ett sätt att lösa detta på. Beställ en färdig skylt eller skapa en personlig vägskylt för ert ändamål.

Vägskyltar i olika material och fästmetoder

Vägskyltar kan tillverkas i flera olika material och kan se ut på flera olika sätt. Vi arbetar med kvalitativa material, som går att återvinna och har en lång livslängd. Aluminium är ett vanligt material när det kommer till vägskyltar, ett robust material som står sig bra mot vädrets makter. Aluminiumskyltar kan förses med ett stolpfäste, vilket är bra om man vill montera sin skylt på en lyktstolpe exempelvis. Ska er vägskylt sitta på en vägg eller fasad så kan den med fördel skruvas upp med skruv eller tejpas upp. Ni kan skapa vägskyltar i ett billigare material som plast eller ett mer lyxigt alternativ som mässing.

JCGT och Vägskyltar

Hos oss på JCGT kan ni enkelt och smidigt beställa era vägskyltar. Med en lång erfarenhet av skyltproduktion tillverkar vi det mest när det kommer till skyltar. Vi jobbar med de bästa materialen, den senaste tekniken och vi gör det med låg miljöpåverkan. Vi jobbar med alla steg i våra lokaler i Göteborg, från design till att skylten läggs på lådan. Det ger oss stora möjligheter att hålla hög kvalitet, priser på en rimlig nivå och kort leveranstid.

Fråga oss om vägskyltar

Vi har ett stort sortiment av vägskyltar och ni har också möjlighet att skräddarsy er egen. Men ibland uppstår det frågor och osäkerheter och då är ni välkomna att höra av er till oss. Vi hjälper er så gott vi kan, inga frågor är för dumma. Hör av er på mejl eller telefon idag.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss