Varningsskyltar Djur

Med våra varningsskyltar för djur vill vi upplysa omgivningen om eventuella faror i närmiljön. Tanken med dessa är att besökarna ska bli mer uppmärksamma för att undvika hastigt uppdykande djur.

Vi vill att skyltens budskap skall vara tydligt och enkel med en design som kan tilltala och göra sig tydlig för alla. Skyltarna är av god läsbarhet, vilket beror på färgvalens kontrastering samt valet av teckensnitt och deras storlek.
Våra varningsskyltar för djur går att få i två olika material: PVC plast som lätt kan borras eller tejpas upp samt industrilackerad aluminiumplåt som kan vägg- eller stolpmonteras. Alla skyltar finns i stående och liggande format med tre olika färgval; gul med svart text, svart med gul text samt blå med vit text.

Varning för Hunden

Har ni en hund som springer lös på tomten? Då kan en skylt som varnar för hunden vara en trygghet för t ex besökare och brevbärare att vara förberedda på att en hund kan dyka upp. På så sätt uppstår ingen oväntade överraskning då det finns en hel del människor och kan vara rädda för hundar.

Våra skyltar tillverkas i egna lokaler i Göteborg. Något som gör att vi kan minimera ledtider vid leverans och säkerställa produktens kvalité.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss