Visar 29 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Om barnskyltar

Barnskyltar är för oss ett samlingsnamn för en stor variation av skyltar som berör barn eller liknande. Det kan vara skyltar som är direkt riktade till barn eller skyltar som är riktade mot människor i omgivningen. I vissa tillfällen kan det vara bra att veta att det rör sig barn i området, det skapar en medvetenhet och större förståelse.

Olika typer av skyltar barn

Skyltar som uppmärksammar människor och bilister att barn rör sig i området är nödvändiga. Är en bilist inte medveten om att det finns barn här så kanske den inte anpassar farten på bilen och en olycka kan vara framme. En annan vanlig typ av barnskylt är barnvagnsskylten som ser ut som en vanlig registreringsskylt. Skriv in ert barn namn och gör barnvagnen mer personlig och enklare att hitta. En dörrskylt till barnrummet med barnets namn och kanske en hälsning är också en trevlig form av barnskylt och denna kan ni redigera själva hos oss.

Designa er egen barnskylt

Ta här chansen och designa er barnskylt utefter eget huvud. Bestäm själv dess utseende, från färg och form till text och bild. Tycker ni att ni behöver en skylt för ert barn så tveka inte till att börja skapa den redan idag. Hitta vårt digitala skyltverktyg här:

JCGT och barnskyltar

JCGT tillverkar era barnskyltar i Göteborg och vi jobbar med hela processen från ax till limpa. Vi jobbar med allt från design, tillverkning och vi skickar skyltarna direkt hem till er. Detta ger oss möjligheter att skräddarsy era barnskyltar och garantera hög kvalitet. Det gör också att vi kan hålla priset nere och erbjuda mycket snabba leveranser.

Har ni några frågor eller funderingar om barnskyltar så är det bara att höra av er till oss. Detta gör ni via mejl eller telefon.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss