Om dörrskyltar barnrum

När/om ert barn får sitt första egna rum så blir det något alldeles speciellt. Det blir en plats där barnet får plats med alla hens saker. Det blir som ett eget litet hem i hemmet som hen får ta hand om. En plats som hen kan känna en trygghet i men också en plats som barnet med stolthet kan visa upp för sina kompisar när de är på besök. Genom att märka upp dörren med en dörrskylt till barnrummet med barnets namn så blir rummet mer personligt och unikt. Man kan jämföra det med om man skulle sätta en dörrskylt utanför dörren till ens hus ”Familjen Andersson”. Det sätter en stämpel på att ”här bor vi”. Dörrskyltar barnrum är produkter som finns i olika modeller och material för att passa just ert barns rum.

Designa er egen dörrskylt barnrum

I vårt skyltverktyg har ni möjligheten att designa en egen dörrskylt till barnrummet

Vi har många olika valmöjligheter för att designa en riktigt fin skylt. Välj mellan olika material så som, mässing, aluminium och plast. Väljer ni plast så har vi ett utbud på 14 olika färger att välja mellan, kanske har ert barn en favoritfärg? Det finns även olika skyltformar och typsnitt för att göra skylten mer lekfull och anpassad. Här bestämmer ni själva storleken.

På skylten kan ni exempelvis skriva:

-Här bor Kajsa

-Christoffers rum

-Välkommen till Sofia

-Barnets namn / Smeknamn

Välj mellan olika symboler att dekorera skylten med eller varför inte lägga in en egen bild på barnet? Inne i skyltverktyget är det bara fantasin som sätter stopp.

Fasta designmodeller dörrskylt barnrum

Vi har också en hel del fasta designmodeller där man kan välja mellan olika figurer, så som: Kanin, Teddybjörn, Spelkontroll, Tåg, Delfin, Krona

Inne på produkterna väljer ni önskad färg och efter det är det bara att skriva in barnets namn, så är det klart. Skyltarna sätts smidigt upp med dubbelhäftande tejp för att undvika borrhål i dörren.

Bokstäver barnrum

Dörrskylt barnrum behöver inte bara var en faktisk skylt utan det kan även vara lösa bokstäver som man kan kombineras för att ange barnets namn på dörren. Vi har tagit fram bokstäver i trä i ett lekfullt typsnitt som man lätt sätter upp med dubblehäftande tejp rakt på dörren. Trämaterialet är lackad Hardwood ek 3,2 mm tjock. Om ni skulle sätta upp fler bokstäver på dörren så kan ni själva välja hur de ska sitta. I en bågfom, diagonalt, vågrätt eller lodrätt.

JCGT och dörrskylt barnrum

Vi på JCGT tillverkar dörrskyltar till barnrum i våra lokaler här i Göteborg. Vi jobbar med hela processen, allt från färdiga designmallar till produktion. Detta innebär att vi har full kontroll på er beställning får början till slut. Genom att ha hand om allt själva och inte tar hjälp av andra så kan vi hålla nere både priser och leveranstider.

Har ni frågor eller funderingar som rör dörrskylt barnrum, tveka inte att höra av er så ska vi hjälpa till så gott vi kan. Maila 031 24 11 09 eller maila butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss