Om väggdekor barnrum

En väggdekor är en prisvärd men ack så snygg dekoration vid inredning av ett barnrum. När barnets rum skall inredas så kan det vara svårt att hitta en stil som passar er och ert barns. En väggdekor barnrum ger en tråkig vägg mer färg och liv samtidigt som den är fin att titta på.

Wallstickers barnrum

Väggdekor barnrum är en form av klistermärke som enkelt klistras fast på väggen eller dörren om så önskas. Eller varför inte i taket? Det kan vara ett komplement som gör det där lilla extra, det som får ert barn att trivas ännu bättre. Väggklistermärken till barnrum kan placeras där man själv vill ha dem och det är bara ni själva som avgör vad som är snyggt eller inte.

Fördelen med väggklistermärken barn

Det finns många fördelar med väggdekor till ert barnrum. Det är en enkel produkt som inte kostar mycket pengar och som är enkel att montera. Det är bara att ta loss dekalen från bakpappret och trycka dit den där den ska sitta. Baksidan är självhäftande och den sitter bra och tål att rengöras med diverse rengöringsmedel. En annan fördel med väggdekor barnrum är att de är enkla att ta bort och de lämnar inte ifrån sig fula märken på väggen. Om det är så att ert barn först vill ha en dekor av en katt vid sängen men året efter istället vill ha en hund så är det enkelt åtgärdat.

Vid inredning av barnrum så är det inte alltför ovanligt att man målar väggarna med starka färger. Som ljusblått eller rosa. Skall man istället sätta upp tapeter så är det vanligt att sätta upp en mer barninspirerad tapet. Barnet ska ju förhoppningsvis bo där ett tag och det är viktigt att det trivs där. Men när barnet växer upp eller flyttar ut så kanske tapeten eller färgen på väggen inte passar längre. Barnet vill kanske ha en äldre stil eller ska rummet bli ett gästrum. Här är wallstickers barnrum den perfekta lösningen. I ett nafs förvandlar den ett ”vanligt” rum till ett barnrum. Och sedan i ett lika snabbt nafs så är det vanliga rummet tillbaka.

JCGT och väggdekor barnrum

JCGT tillverkar alla väggklistermärken på plats i våra lokaler i Göteborg. De tillverkas i en självhäftande vinyl som har en hög kvalitet och en lång hållbarhet. Vi jobbar med både framtagning av design och tillverkning och vi skickar dekoren direkt till kund. Detta ger oss stora möjligheter att skapa en väggdekor barnrum som passar för varje kund. I vårt sortiment har vi en rik blandning av olika väggdekorer för barnrum, men hittar ni ingen som faller er i smaken så har vi möjligheter att hjälpa er ändå.

Har ni några frågor gällande väggdekor barnrum så är ni välkomna att kontakta oss. Önskar ni en annan design eller har några andra funderingar så kan ni mejla eller ringa oss.

Hör av er om väggdekor barnrum idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss