Visar 38 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Väggtexter & Dekor

Väggtexter och väggdekor är en bra och rolig lösning när ni inte vet vad ni vill sätta upp på er vägg. Har ni en tom yta som ni vill fylla så kan ett väggcitat vara på sin plats. En väggtext / väggord är en effektiv och billiga variant av väggdekoration och den kan sättas på er vägg utan att ni behöver borra hål i väggen eller liknande.

Med en fin väggdekor till vardagsrummet eller sovrummet så skapar ni er en personlig stil, har ni ett livsmotto eller bara känner att ni behöver mer färg på er tråkiga vägg så kan en väggdekor med text vara en bra lösning.

Väggord och väggklistermärken

En rolig och självhäftande väggdekor är vanlig i ett barnrum, som färgglada ugglor eller en världskarta. Vi erbjuder en stora väggdekorer för större tomma väggar och mindre dekorer som kan placeras med en större valfrihet.

Våra väggdekorer tillverkas i vinyl. Vinyltexter är den vanligaste och klart billigaste varianten när det kommer till text på vägg. En vinyltext är en sorts självhäftande text som enkelt monteras upp på er vägg och som sitter kvar där tills ni tar ner den. Vi använder ett material som är världsledande och har en lång hållbarhet. Välj mellan olika färger, har ni en mörk vägg så passar en ljusare färg på vinylen och vice versa.

Känner ni er osäkra på hur ni sätter upp er dekor så finns det en monteringsinstruktion som video eller i pdf-format på varje produkt.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss