Fotoförstoringar

Med en fotoförstoring kan ni få ert favoritfotografi uppförstorat till en lämplig storlek, på ett lämpligt material för ett bra pris. Pryd er annars trista vägg med en bild på era barn, er familj, era husdjur eller bara på en solnedgång. En förstoring av ert foto är ett fint sätt att hålla minnet vid liv och samtidigt en perfekt födelsedagspresent eller julklapp.

Med en kamera i våra mobiler så tar vi fler fotografier idag än någonsin men det är betydligt ovanligare att korten senare framkallas. Har ni en snygg bild i er mobil eller er kamera så vore det bortkastad ifall ni inte kan visa upp den.

Förstora bilder till tavlor

Vi erbjuder idag två olika alternativ på material som ni kan få ert fotografi tryckt på, papper och en tjockare PVC-plast. Väljer ni papper så kan ni komplettera er beställning med en snygg ram till. En fotoprint på plast ger bilden mer djup och en mer exklusiv känsla. Ert foto har helt plötsligt blivit en tavla. Önskar ni något annat eller liknande är ni välkomna att höra av er till oss. Fotografierna blir klara och tydliga och håller i många år framöver.

Välj mellan olika populära storlekar på era fotoförstoringar, som 50 x 70 cm eller 40 x 50 cm. Design och tillverkning sker i våra lokaler i Göteborg, det ger oss stora möjligheter att göra anpassningar när ni vill förstora bilder. Önskar ni en annan storlek eller ett annat material så är ni välkomna att höra av er, vi hjälper er gärna.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss