Om fasadsiffror i mässing

Fasadsiffror i mässing, 0–9 i olika typsnitt och storlekar att pryda er fasad med och gör den mer elegant och snygg. Hitta er fasadsiffra i mässing här.

Hussiffror i mässing

Är ni sugna på att köpa siffror till huset? Siffor till er husfasad som utåt visar vilket nummer ert hus har? Hussiffror som står sig bra mot vädrets makter och vars utseende förändras med tiden och blir bara vackrare? Då är fasadsiffror i mässing rätt för er. Vill ni sticka ut i grannskapet och samtidigt försköna er husfasad, då är en fasadsiffra i mässing en lösning.

Stora fasadnummer i mässing

Fasadnummer / Fasadsiffra i mässing är vårt klart lyxigaste alternativ när det kommer till fasadsiffror. Det guldlika utseendet fångar lätt den förbipasserandes blick och får den att stanna där. Våra fasadsiffror i mässing går att köpas i olika storlekar för att passa just er husfasad. En mindre storlek om den skall läsas på nära håll och stora fasadsiffror om den skall läsas på längre håll.

Fasadsiffror i mässing i olika stilar

Att välja utseende på ert fasadnummer är inte alltid lätt. Åsikterna är många om vad som är snyggt och vad som passar just er vägg. Med en fasadsiffra i mässing får ni elegans och materialet passar både på äldre som nya hus. Mässing blir aldrig omodernt. Här kan ni välja olika typsnitt och storlekar på er fasadsiffra i mässing. På så sätt kan ni beställa en siffra som passar just er. Placera den sedan på er vägg för bäst synlighet, både för att visa upp den men också av säkerhetsskäl.

Det finns flera olika anledningar till att det är väldigt viktigt med att ni har markerat ert hus med fasadummer. Som vi nämnt tidigare så fångar en fasadsiffra mässing ens blick lätt och gör sig väl synlig på håll. Detta är bra för era gäster eller för brevbäraren att hitta rätt. I ett stort bostadsområde med många hus är det inte alltid så lätt att navigera sig. Vid en eventuell krissituation där kanske polis eller brandkår behöver hitta rätt så kan en fasadsiffra i mässing vara livsviktig.

JCGT och Fasadsiffror i mässing

Vi på JCGT har jobbat med mässing i många år och vi vet hur uppskattat det materialet är. Vi jobbar med hela ledet, från design, hitta det bästa materialet och sedan tillverkning på det mest miljövänliga sättet. Då allt sker i vår regi så kan vi garantera en hög kvalitet till ett bra pris och kort leveranstid. Våra fasadsiffror i mässing tillverkas i 2 mm mässing som maskinpoleras blank. Det innebär att materialet åldras naturligt och får sin fina patina, vilket gör att det bara blir vackrare med åren. Om man efter ett tag vill fräscha upp den så går det att göra enkelt med mässingsputsmedel. Montering sker enkelt på er vägg och vi skickar med tydliga instruktioner med er beställning. Dessa instruktioner kan ni även hitta inne på varje produkt.

Vår fasadsiffror i mässing är bedömda och godkända i SundaHus miljödata. Vi erbjuder även fem års garanti.

SundaHus logga

Har ni några frågor när det handlar om fasadsiffror i mässing? Då är ni välkomna att hör av er till oss!

Kontakta oss idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss