Visar 29 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Om Fasadbokstäver i mässing

Få er husvägg att sticka ut med vackra fasadbokstäver i mässing.  Kolla igenom vårt sortiment från A-Ö och välj de fasadbokstäver i mässing som passar just för er. Garanterad lyx!

Utskurna bokstäver i mässing

Fasadbokstäver i mässing är utskurna bokstäver att sätta på er husvägg, fasad eller annat ställe som passar er. Mässing är ett populärt material när det kommer till skyltproduktion och det finns det många anledningar till. Det är ett material som ser vackert ut och som känns robust och hållbart när man håller i det. Det är också ett material som har lång livslängd och som till och med blir vackrare med åren. Så önskar ni beställa bokstäver till er fasad så kan vi varmt rekommendera fasadbokstäver, eller husbokstäver i mässing.

Husbokstäver i mässing, ett annorlunda val

Väljer ni att köpa fasadbokstäver i mässing så får ni ett premiummaterial, finare och lite mer kostsamt. Ett exklusivare material som aldrig blir omodernt och som passar på gamla som nya hus. Dess långa hållbarhet och stil gör materialet mer än värt sitt pris och gör ert val vettigare ur ett miljöhänseende. Det är återvinningsbart och står sig bra mot vädrets makter. Husbokstäver i mässing är inte det vanligaste förekommande materialet som finns ute på svenska fastigheter idag. Därför tycker vi på JCGT att det är värt att prova, ni kommer inte ångra er. Det är både snyggt samtidigt som det är en stor hjälp för eventuell räddningspersonal som behöver hitta till er snabbt.

Fasadbokstäver i mässing istället för siffror

Vid uppmärkning av sitt hus är det vanligaste valet i Sverige att man använder siffror. Det är inget fel med det, men det är heller inget fel att välja bokstäver istället. Siffror och bokstäver går även att kombinera, exempelvis 7b. Men fasadbokstäver i mässing måste inte endast användas för att märka upp ert hus. Skriv HEJ eller Välkommen vid er entré och få era gäster att kännas sig välkomna. Då vi erbjuder husbokstäver i mässing i flera olika storlekar så är möjligheterna många. Då det är möjligt att köpa fasadbokstäver i mässing utan någon form av fästmetod så kan de användas som en inredningsdetalj i ert hem.

JCGT och Fasadbokstäver i mässing

Våra fasadbokstäver i mässing skapas och tillverkas i JCGT:s lokaler i Göteborg. Det ger oss stora möjligheter till anpassad design och vi är lyhörda på kundens önskemål. De tillverkas i 2 mm mässing som maskinpoleras blank, till ett mer guldigt utseende. Det innebär att materialet åldras naturligt och får sin fina patina, vilket gör att det bara blir vackrare med åren. Om man efter ett tag vill fräscha upp den så går det att göra enkelt med mässingsputsmedel. Montera fasadbokstäverna i mässing med distans på er vägg på ett enkelt sätt. Vi skickar med monteringsinstruktioner med er beställning och dessa instruktioner finns att hitta på produktens sida. De kan monteras på två olika sätt, ett med synlig montering och ett med dold montering. Bokstäverna sticker ut en bit från väggen så det ser nästan ut som de svävar.

Vår fasadbokstäver i mässing är bedömda och godkända i SundaHus miljödata. Vi erbjuder även fem års garanti.

SundaHus logga

Har ni några frågor när det handlar om fasadbokstäver i mässing? Då är ni välkomna att hör av er till oss!

Kontakta oss idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss