Snäppramar & Affischramar

Hållbara ramar i aluminium för era affischer eller posters. Kanske har ni fått ett familjefoto uppförstorat och vill rama in det på ett snyggt sätt. Er bild / Affisch skyddas utav en plastskiva i akryl och ni byter enkelt ut motivet genom att knäppa upp ramen och sedan snäppa dit den igen när bilden är bytt. Alla våra affischramar är tillverkade i aluminium och rostar därför inte. Vi har snäppramar för inom- och utomhusbruk.

Snäppramar 70 x 100 cm

En snäppram är ett bra komplement till en affisch, som utan en ram lätt kan börja fladdra om den sitter på en vägg. Med en snäppram behöver ni dessutom inte gör så många hål i väggen. Har ni ett vackert fotografi som ni skulle vilja pryda er vägg med så är en affisch med en affichram ett bra alternativ. Vi erbjuder både affischer och snäppramar i flera olika och välkända storlekar, som A1, A2, A3, A4, 50 x 70 cm & 70 x 100 cm.

Vid beställning ingår endast ramen och inte innehållet. Önskar ni få hjälp även med detta så är ni välkomna att höra av er till oss.  Vi utlovar hög kvalitet och en snabb leverans.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss