Skyltramar

En skyltram, eller skyltprofil, ramar in er skylt eller ert ark och ger det en mer exklusiv känsla. Istället bara för att tejpa upp ett utskrivet papper i A4-storlek på er vägg så kan ni sätta det i en snygg skyltram och vips så ser det bättre ut.

Våra skyltramar är tillverkade i aluminium, en av sidorna har en fjädrande funktion vilket gör det väldig lätt att byta innehållet. Ramen går även att låsa med en liten skruv för att hindra vandalism. Med ramen kommer det även en frontplatta, som består av en 3 mm tjock transparent icke reflekterande akrylplast. Denna platta håller arket på plats och vill ni lägga in en skylt i ramen så går det att ta bort plattan.

Entréskyltar & Hisskyltar

En skyltram kan användas för en massa olika ändamål och kan monteras vart som än passar er. Eftersom det är ni som fyller på dess innehåll så är möjligheterna stora. Sätt den vid entrén, den kan innehålla information om regler i byggnaden, telefonnummer till hyresvärd, våningsplan och andra viktiga notiser. Eller sätt den vid hissen och skriv ut vad som finns på varje våning.

Här hittar ni även anslagstavlor i aluminium som innehåller två till fyra stycken skyltramar. Dessa är vanliga vid entrén på en bostad- och hyresrätt och ger er stora möjligheter att informera dem som rör sig där. Där har ni möjlighet att få med er egen logga med.

Vi säljer endast ramarna och aluminiumtavlan, inte innehållet inuti era ramar. Vill ni även ha hjälp med detta så är ni välkomna att höra av er till oss, vi hjälper gärna till.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss