Gatupratare & Trottoarpratare

Syns man inte så finns man inte. Många är vi som konkurrerar om potentiella kunders uppmärksamhet och att få stick ut ur bruset. Ett sätt att nå ut till kunder och förmedla ert budskap är med en rejäl gatupratare. En gatupratare är en vanligt förekommande skylt i samhället och den har inte blivit populär oförtjänt. Dess stora yta gör det möjligt att visa mycket information och den är enkel att montera upp och ner.

Gatupratare till ert företag

En gatupratare, eller trottoarpratare som det också kallas i folkmun, är vanligt förkommande i olika delar i samhället. Caféer och restauranger använder ofta gatupratare till att visa menyn eller beskriva sina nyheter. Om exempelvis de har en ny maträtt i menyn eller om en artist skall spela där under kvällen. Som man hör på namnet gatupratare så talar den till dig från gatan och lockar in dig. Vid olika utställningar, som ett öppet hus eller vid en mässa, så kan en gatupratare användas med fördel.

Gatupratare 70×100 cm

Vi säljer ett flertal olika trottoarpratare, med olika stilar och olika storlekar. De vanligaste storlekarna på en gatupratare är 50×70 cm & 70×100 cm och dessa hittar ni hos oss. Välj den storlek som passar bäst för era förutsättningar. Om gatuprataren skall läsas från nära håll eller långt håll. Våra gatupratare kan användas både utomhus och inomhus och motivet är enkelt att sätta i och byta ut. Vid köp av en gatupratare hos oss får ni inte med något motiv, det kan istället beställas vid Affischer.

JCGT och Gatupratare

Vi på JCGT brinner för att hjälpa er att nå ut till nya kunder. Vi har ett stort sortiment av skyltar och andra produkter som är till för just detta. En trottoarpratare är ett prisvärt och effektivt verktyg att synas utåt med. Den står bra på marken, i ögonhöjd, så den är svår att missa. Den är dubbelsidig och går därför att läsas oberoende på vilket håll ni kommer gående på gatan. Vid dagens slut så bär ni enkelt in gatuprataren igen, för att sedan lika enkelt ställa ut den igen på morgonen. Med ett av Sveriges billigaste utbud av gatupratare vill vi hjälpa er att nå era mål.

Beställ er gatupratare online

Hos oss kan ni köpa billiga gatupratare med hög kvalitet och lång hållbarhet. Efter lagd beställning så skickas gatuprataren till er med snabb leverans. Har ni några frågor gällande trottoarpratare eller vill ni ha tips, hör av er till oss idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss