Broschyrställ & Broschyrhållare

Broschyrställ är ett praktiskt och enkelt verktyg för att ställa ut broschyrer och folders för era besökare. Vid olika evenemang där ni skall sälja in er själva eller en viss produkt ni tillhandahåller så är en broschyr ett bra sätt. Besökaren kan ta med sig den hem och läsa i lugn och ro och många personer föredrar att läsa ett fysiskt exemplar, snarare än digitalt. Frågan är du hur ni ska visa upp era broschyrer och då kommer våra broschyrställ in i bilden. Att lägga ut broschyrerna platt ned på ett bord kan lätt bli rörigt, men i en broschyrhållare så ligger de nära till hands utan att bli stökigt.

Tidningsställ stående

Broschyrställ, broschyrhållare eller tidningsställ, kärt barn har många namn. Våra broschyrställ finns i stående format och de är enkla att flytta och bära med sig. De är tillverkade i aluminium och dess stora fot får broschyrstället att stå stabilt och bra på golvet. Aluminiumen är vädertålig och därför kan ni använda broschyrhållaren både utomhus som inomhus. Våra broschyrställ finns i två olika storlekar.

Broschyrställ A4

En perfekt storlek för folders och broschyrer i både A4 & A5 storlekar. Exempelvis produktkataloger, objektbeskrivningar eller prospekt.

Tidningsställ Tabloid / A3-storlek

För lite större tidningar och folders. Passar extra bra ifall ni har en egen tidning att dela ut eller sälja. Ett måste hos en tidningsredaktion där ens besökare kan läsa tidningen medan den väntar.

Placering av broschyrställ

Ett broschyrställ bör placeras där det är lättåtkomligt för era gäster eller kunder. Själva korgen där materialet placeras är vinklat uppåt så det är enkelt att uppfatta. Några ställen eller situationer där ett tidningsställ är lämpligt att använda kan vara:

Reception / Väntrum

Att sitta och vänta är för många en tråkig syssla och för att bota denna tristess så kan en tidning vara en lösning. Här har ni chansen att visa upp er själva och vad ni erbjuder för en eventuell ny kund.

Öppet hus / Husvisning

Vid ett öppet hus, på en skola, företag eller vid en husvisning så kan man samla mycket information i en broschyr. Och då behöver ni ju såklart ett broschyrställ till det. Som sagt ovan är broschyrstället mycket enkelt att flytta på och om ni märker att det bör placerar någon annanstans under dagen så är det enkelt.

Mässa

På en mässa så tävlar ni om besökarens uppmärksamhet med en massa andra företag och då är en broschyr ett bra sätt att sticka ut från mängden. Dessa broschyrer bör, som ni nog har lärt er nu, ställas i ett broschyrställ. Ställ det gärna nära gången så någon på språng kan få med sig en broschyr utan att behöva stanna upp.

JCGT och Broschyrställ

Vi på JCGT har sålt broschyrställ / tidningsställ under många år nu och vi erbjuder snabb frakt och ett av Sveriges bästa priser. Våra broschyrhållare behöver inte mycket underhåll och har en lång hållbarhet. Efter lagt beställning så skickas broschyrstället inom 1–2 arbetsdagar och bör vara hos er inom 3–4 arbetsdagar. Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till oss antingen visa telefon eller mejl.

Hör av er till oss med frågor om Broschyrställ idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

 

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss