Informationsställ

Informationsställ gör det möjligt för dig att presentera ditt budskap på ett elegant och enkelt sätt för din omgivning. Det enkla utförandet skapar möjligheter för dig vid valet av placering. Ett lättare ställ som trots sin enkelhet har en stadig och kraftig fot som förhindrar att Informationsstället inte ramlar vid hårdare kontakt. Ett ställ som ger mycket infoställ för ett lägre pris.

En ny smart lösning på detta nya Infoställ gör det möjligt för dig att vinkla facket i antingen liggande eller stående format i ett enkelt handgrepp. Ett ytterligare tillägg i Expo-serien är att den försedd med en justerbar stång, vilket gör det enkelt för dig att höja eller sänka infostället till önskad höjd.

Informationsställ A4 & A3

Våra standardstorlekar för Informationsställ är A4 och A3, där det är displayfacket som bestämmer storleken. Displayfacket har runda hörn med en ram på ca 25 mm. Båda typerna av ställ är gjorda i Aluminium och stål.

Ett infoställ / skylthållare är lämpligt att användas i restaurang för att visa upp menyn, på caféer eller andra liknande typer av instanser där man vill visa upp sitt budskap eller påkalla uppmärksamhet.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss