Filter Close filter

Kategori / Symbol

  • Förbud
  • Fordon / Parkering

Material

  • Aluminium

Parkeringsförbud-skylt

Det finns platser och tillfällen då det är icke tillåtet att parkera på platsen, då är ett parkeringsförbud-skylt en nödvändighet. Vanliga ställen är vid en arbetsplats, en infart eller på en gata. Bilar som parkerar på fel ställen vid fel tillfälle kan skapa mycket oreda och orsaka problem med framkomligheten på platsen. En tydlig och bra placerad parkeringsförbudsskylt underlättar för de personer som kör i området och förhindrar missförstånd och oordning.

Parkeringsförbud-skylt med olika motiv

Anledningen till att det är förbjudet att parkera på denna plats kan vara olika. Parkeringen är privat, området är en lastplats eller så finns en in- och utfart på platsen som inte får blockeras. Om cyklister har som vana att ställa sina cyklar på fel ställe så kan en parkering förbjuden skylt med en cykelsymbol på vara på sin plats. På senare år har elsparkcykeln blivit allt vanligare i våra städer och vill man inte ha dessa parkerade utanför sin fastighet så är en parkering förbjuden skylt för elsparkscykel en lösning.

På de flesta ställen där olika typer av fordon vistas så kan det behövas en parkering förbjuden skylt. Det kan röra sig om kundvagnar, barnvagnar, rullatorer, mopeder eller motorcyklar. Finns det inga parkering förbjuden skyltar så är det lätt att tro att där är det ok att ställa sitt fordon. Men ett felparkerat fordon kan orsaka stora problem, speciellt om de är parkerade vi en nödutgång eller liknande. Så för allas skull, sätt upp parkering förbjuden skyltar där det råder parkeringsförbud.

Vem kan beställa parkeringsförbudsskyltar?

Våra parkeringsförbuds-skyltar är till för privat bruk och de kan beställas av både företagskunder som privatpersoner. Om det råder parkeringsförbud vid en fastighet så är det fastighetsägaren, eller verksamhetsägarens ansvar att se till att det finns parkeringsförbuds-skyltar. Hyresgäster i en fastighet kan också köpa parkeringsförbuds skyltar att montera vid sin ingång eller bakdörr. Här kan det dock vara bra att prata med fastighetsägaren innan.

Förbudsskyltar parkering

En skylt för parkeringsförbud är en vanlig form av parkeringsskylt och den kan se ut på olika sätt. En klassisk och väl vedertagen skylt är den med gul bakgrund, röd ram med ett förbudsmärke på, cirkeln bestående av en mörkblå färg och en röd bård med ett snedstreck i. Där bredvid finns en svart text som anger varför det råder parkeringsförbud där. En förbudsskylt för parkering kan också se ut som en vanlig blå/vit parkeringsskylt, den kan endast bestå av en symbol eller endast av text. Det avgör ni själva. Det viktigast är att den är tydlig och lätt att förstå.

Montering av parkering förbjuden skyltar

Vi erbjuder flera olika sätt för kunden att montera sina parkering förbjuden skyltar. Skall den sitta vid en väg eller ett annat ställe där ingen husfasad finns så kan den monteras upp på en stolpe. Vi har en fästmetod som heter stolpfäste som kan användas på en parkering förbjuden skylt i aluminium. Om skylten skall monteras på en fasad så kan den med fördel skruvas upp med fyra stycken skruvar. Är fasaden rak, eller om skylten skall sitta på en garageport, så bör den tejpas upp. Kunden väljer själv den fästmetod som önskas vid beställningen av parkering förbjuden skylten.

Skapa en egen parkeringsförbudsskylt

Det finns tillfällen då man behöver en parkering förbjuden skylt som skall innehålla text / information som gäller för just platsen den ska sitta på. Det kan gälla undantag från parkeringsförbudet, om förbudet gäller under vissa tider eller något annat som trafikanterna kan behöva veta. Hos oss kan ni enkelt utforma en egen, unik parkering förbjuden skylt. Hos oss kan ni göra en egen parkeringsförbud skylt med det vanliga standardutseendet. Skriv in er text och välj fästmetod, sen är det klart. Gör det här:

Hos oss ni också skapa era parkering förbjuden skyltar från grunden. Behöver ni en skylt som inte påminner om någon annan så är det enkelt att designa den hos oss. I vårt webbaserade skyltverktyg är det smidigt och okomplicerat att utforma sin skylt och göra den så som ni behöver den. Möjligheterna för er är stora, välj material, storlek, färg, och fästmetod på skylten. Skriv sedan in er text och välj typsnitt på det och lägg in ett grafiskt element. Priset uppdateras alltid och vid större beställningar får ni rabatt. Att designa sin egen förbudsskylt parkering har många fördelar. Ni ser direkt hur skylten kommer att se ut, ni gör ert eget korrektur vilket innebär att vi kan erbjuda ett bättre pris. Efter att ni har beställ er skylt så skickas tillverkas den och skickas från oss inom några få dagar.

JCGT och Parkering förbjuden skyltar

Vi på JCGT tillverkar högkvalitativa parkering förbjuden skyltar i Sverige och de skickas från Sverige. All design och tillverkning sker inom våra lokaler i Göteborg och vi har stora möjligheter när det kommer till utformning och anpassning av parkering förbjuden skyltar. Vi kan göra det mesta och vi gillar utmaningar. Med den senaste tekniken, ett miljövänligt arbetssätt och kvalitativa material så erbjuder vi parkering förbjuden skyltar som håller länge.

Har ni några frågor när det kommer till parkering förbjuden skyltar, eller några andra skyltar för den delen, hör av er. Vi hjälper er gärna.

031 24 11 09

butiken@jcgt.se!

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss