Parkering förbjuden skyltar

Det finns platser och tillfällen då det icke är tillåtet att parkera på platsen, då är en parkeringsförbud skylt en nödvändighet. Bilar som parkerar på fel ställen vid fel tillfälle kan skapa mycket oreda och orsaka problem med framkomligheten på platsen. En tydlig och bra placerad förbud att parkera skylt underlättar för de personer som kör i området och förhindrar missförstånd och oordning.

Parkeringsförbud skylt med olika motiv

Anledningen till att det är förbjudet att parkera på denna plats kan vara olika, parkeringen kan vara privat, området är en lastplats eller så finns en in- och utfart på platsen som inte får blockeras. Om cyklister har som vana att ställa sina cyklar på fel ställe så kan en parkering förbjuden skylt med en cykelsymbol på vara på sin plats.

Förbudsskyltar parkering

En skylt för parkeringsförbud kan se ut på olika sätt. En klassisk och väl vedertagen skylt är den med gul bakgrund, röd ram med ett förbudsmärke på, cirkeln bestående av en mörkblå färg och en röd bård med ett snedstreck i. En förbudsskylt för parkering kan också se ut som en vanlig blå/vit parkeringsskylt, den kan endast bestå av en symbol eller endast av text. Ni avgör själva. Det viktigast är att den är tydlig och lätt att förstå.

Ej parkering skylt med egen design

Här kan ni enkelt skapa era egna parkering förbjuden skyltar och anpassa dem utefter era särskilda behov. Välj bland våra färdiga modeller och beställ dem som de är eller anpassa dem efter ert behov. Välj den text och den symbol som passar och skapa en måttanpassad skylt att sätta på er vägg eller kanske en stolpe. Tillverkningen sker hos oss i Göteborg och vi hjälper er från ax till limpa ifall ni önskar det.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss