Våningstavlor

En våningstavlas primära uppgift är att tydligt och pedagogiskt visa vad som finns på de olika våningarna i byggnaden. Vart vissa företag håller hus, hotellrum ligger eller avdelningar på ett sjukhus finns. Är besökaren ny och inte hittar i lokalerna så är en våningstavla ett bra hjälpmedel.

En våningstavla kan också användas till att endast beskriva de verksamheter som bedrivs på en specifik våning, att på våning 5 endast lista de företag / avdelningar som finns på våning 5.

Våningsskyltar

En våningstavla kan placeras intill entrén i en byggnad och på så sätt snabbt informera besökaren vart den skall gå. Tavlan kan också höra hemma vid en hiss eller vid en trappuppgång, den bör placeras där besökaren behöver den som mest.

Det är viktigt att offentliga byggnader är tillgängliga för alla människor, även de med en synnedsättning skall kunna navigera i bygganden så enkelt som möjligt. Vi kan erbjuda ett antal olika system för våningstavla som väl uppfyller BBR (Boverkets Byggregler) samt MFD (Myndigheten för Delaktighet) riktlinjer för skyltning av offentliga lokaler. System med väl kontrasterande färger och taktil text med punktskrift.

Önskar ni en mer lyxig form av våningsskylt, som en mässingsskylt med texten ingraverad så kan vi hjälper er med det med. Vi hjälper er med allt från framtagande av design och tillverkning. Detta sker i våra lokaler i Göteborg och vi siktar alltid på att jobba så miljövänligt som möjligt och med de bästa materialen som finns på marknaden. Låt oss hjälpa er att hjälpa era besökare.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss