Entrétavlor

Om en person kommer in i en offentlig byggnad för första gången så är chansen stor att hen inte hittar dit den ska direkt. Därför är en entrétavla ett lysande sätt för er att hjälpa denna person. En entrétavla bör, som det låter på namnet, placeras i nära anslutning till entrén och de kan innehålla olika typer av information. Den kan informera om öppettider, viktiga telefonnummer eller andra uppmaningar. Det den bör göra att att besvara de första frågorna som uppstår i besökarens huvud.

Entréskyltar för alla

I dag finns det krav och regler från Boverket och flera andra regelverk angående tillgänglighet i det offentliga rummet. Så många som möjligt skall kunna delta i samhället på samma villkor. En entrétavla med tydliga symboler, taktil text och blindskrift är ett sätt att göra era lokaler mer tillgängliga. Både för personer med nedsatt synförmåga och för personer som inte kan läsa det svenska språket.

En entrétavla måste dock inte använda sig av taktil text, den kan även tillverkas i mässing där avdelningarnas eller företagen namn är ingraverade. En entréskylt är något av det första som besökaren ser och den sätter ribban för hens upplevelse.

Är ni intresserade av att köpa en snygg och informativ entrétavla så är ni välkomna att höra av er till oss. Vi hjälper er med allt från design till tillverkning och vi erbjuder er stora möjligheter när det kommer till material, storlekar, färger, symboler och loggor. Vi använder oss av de bästa materialen på marknaden när det kommer till kvalitet och miljöpåverkan. Låt oss tillsammans göra samhället mer lättillgängligt.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss