Visar 117 produkter
Filtrera Open filter

Husdekoration

Fasaddekor i form av husbokstäver / nummer och liknande kan verkligen lyfta hela utseendet på fasaden på ert hus. Komplimentera den stil huset är byggt i eller gör ett riktigt statement och bryt av med fin dekor i olika material. Kolla här in vårt sortiment av husdekor som innehåller husbokstäver från A-Ö och fasadsiffror från 0-9. Både design och tillverkning av fasaddekor sker i våra lokaler i Göteborg. Detta ger oss stora möjligheter till att kunna kundanpassa fasaddekoren ifall det är något som kunden saknar.

Smycka er fasad med husdekor

Med hjälp av stilrena och tydliga husnummer och/eller bokstäver underlättar du både för gäster och besökare att hitta rätt, men även för räddningspersonal och transport- och logistikföretag. Fasaddekor i form av stora fasadsiffror och fasadbokstäver syns på långt håll, samtidigt som huset och dess fasad helt enkelt blir snyggare. Ta chansen och förnya ert hus utseende med hjälp av en trendig och modern fasaddekor i hög kvalitet som både är praktisk och lyfter hela utseendet på ditt hus. Vare sig du har stenhus eller trähus så finns det något som passar för alla.

Fasaddekor i plexiglas, mässing & aluminium

Våra siffror och bokstäver finns i aluminium, mässing och plexiglas och i flera olika typsnitt. Det innebär att ni kan hitta den siffra eller bokstav som passar ditt hus allra bäst. Vår fasaddekor i plexiglas finns i två stycken olika färger och du kan också välja höjd så det passar bra. Montera enkelt och tryggt upp dekoren själva på er fasad. Känner ni er osäkra så finns det monteringsinstruktioner och en monteringsvideo på varje produkt. Plexiglaset, mässingen och aluminiumet är UV-beständiga och kan monteras både inomhus som utomhus med god kvalitet och lång hållbarhet.

Efter lagd beställning skickas dekoren från oss inom fem arbetsdagar.

Vår fasaddekor i aluminium och mässing är bedömda och godkända i SundaHus miljödata. Vi erbjuder även fem års garanti.

SundaHus logga

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss