Dörrskyltar i trä

Behöver du en ny dörrskylt till din entré, din ytterdörr eller varför inte till grinden? Med en dörrskylt kan ni visa er personlighet samtidigt genom val av typsnitt, motiv och form på skylten. Den får då en personlig prägel som passar just för dig. En snygg dörrskylt med häst- eller hundmotiv passar bra både hemma hos djurvännen och på stallet eller bondgården.

Namnskyltar i trä för er ytterdörr

Vi har ett stort utbud av dörrskyltar i trä i olika former och med olika motiv och typsnitt, välj det som passar dig bäst! Trä är ett material som förmedlar en känsla av hemtrevnad och hållbarhet och passar perfekt både i den lantliga miljön som i det mer traditionella hemmet och hemma hos den trendmedvetna. Kanske vill du ha en ny skylt med ett snyggt hästmotiv eller varför inte ett trevligt hundmotiv eller motiv med en lyckobringande hästsko? Här hittar du en personlig dörrskylt i trä som passar dig och din dörr perfekt.

Våra dörrskyltar i trä är tryckta på Hardwood Ek och är 3,2 mm tjockt. Ett material som med sin ådring och fiber skapar en textur som framhäver skylten ytterligare. Skylten lackeras vilket innebär att den kan användas för både inom- och utomhusbruk.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss