Nyinflyttad? Här är skyltarna ni behöver

Skyltar
30 augusti 2021
Nyinflyttad? Här är skyltarna ni behöver

Har ni flyttat eller är ni redo att flytta in i er nya bostad? Grattis till er, detta är ett stort steg i livet och nu har ni chansen att skapa det hem ni drömt om. Det är många val ni kommer att ställas inför, vilken tapet ni skall ha i sovrummet, vart hans gamingdator skall stå och vilken färg på gardinerna det är som passar bäst i vardagsrummet. Eller den fråga som vi tycker är den viktigaste, vilka skyltar kommer ni behöva i ert nya hem? Vi har lite tips här.

Fasaddekor

Fasaddekor i form av fristående siffror och bokstäver som ni sätter på er husvägg är ett snyggt och enkelt sätt att visa för era besökare att de har hamnat rätt. En tydlig fasaddekor är även till stor hjälp när fraktbolag och räddningstjänst snabbt behöver hitta er bostad. Ett annat alternativ är en husnummerskylt, där ni skriver ert husnummer på en skylt i valfri färg som passar mot husets färg.

Brevlådeskylt / Ingen reklam, tack skylt

En fin skylt till er brevlåda är en billig men bra investering som underlättar för brevbäraren att hitta till just er brevlåda. En namnskylt till brevlådan behöver inte vara trött och stel och endast innehålla ert namn, ni kan lägga in någon rolig symbol eller välja en fin färg på den eller skriva en rolig hälsning. Vill ni inte ha oadresserad reklam så kan ni också skriva Ingen reklam, tack på skylten, eller varför inte göra en skylt till med just detta budskap?

Dörrskylt

Passa även på att utsmycka er dörr med en snygg namnskylt som hälsar era besökare välkomna. Populära fraser att börja med är Här bor eller Välkommen till och sedan familjens namn. Ni bestämmer själva vad ni skall skriva på skylten, antingen om ni endast skriver ut familjens efternamn eller om ni skriver namnen på samtliga familjemedlemmar. Kanske till och med hundens namn.

Andra dekorativa skyltar

En skylt med ett trevligt och glatt budskap är aldrig fel och de behöver inte vara stora och dyra för att göra skillnad. Har ni ett staket med en grind ut mot vägen så kan en skylt med texten Välkommen till oss passa bra, har ni byggt en altan så kan en liten mässingsskylt där ni skriver ut altanens byggnadsår vara pricken över i:et.

Möjligheterna är många, det enda som sätter stopp är fantasin!

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss