Graverade metallskyltar med egen design

Skyltar
13 april 2023
Graverade metallskyltar med egen design

Det finns flera sätt att tillverka skyltar, men gravyr är en av de mest eftertraktade metoderna. Det är då de grafiska elementen, text och/eller symboler, ristas in i materialet. Skyltar med graverad text är både snygga men också extra hållbara. Om färgen på texten bleknar efter några år så går det att fylla i den igen med ny färg och skylten ser ut som ny igen. Läs mer om våra graverade skyltar här. I denna text kommer vi förklara varför man med fördel bör beställa sina graverade skyltar av oss.

Möjlighet att designa sin egen skylt direkt på webben

Att beställa en graverad skylt är inte svårt. Det finns många olika tillverkare och återförsäljare som erbjuder detta. Både i fysiska butiker och i webbutiker är detta möjligt. När det kommer till graverade plastskyltar så är det möjligt att kunna designa själva och beställa utefter egna mått och former. Flera leverantörer erbjuder denna möjlighet direkt i sin webbutik, liksom vi. Hos oss är det möjligt att designa och beställa graverade plastskyltar i ett flertal olika färger, former och storlekar som behövs. Denna möjlighet finns i vårt digitala skyltverktyg här.

Men, när det kommer till graverade metallskyltar, som mässing och aluminium, då ser det annorlunda ut.

Graverade skyltar med egen text
Graverade mässingsskyltar med egen text

Unik chans att designa egna graverade metallskyltar

Likt våra graverade plastskyltar så kan våra kunder designa sina egna mässingsskyltar och aluminiumskyltar direkt på vår hemsida. Och den möjligheten är vi en av få i Sverige som erbjuder. De flesta som säljer graverade metallskyltar har vissa begränsningar vid beställningsprocessen, begränsningar som i slutändan drabbar kunden. Det är vanligt att de som säljer graverade skyltar erbjuder endast fasta storlekar och former på sina metallskyltar. Så kunden kan inte bestämma detta själv. Det kan då också finnas begränsningar i färger, typsnitt och fästmetoder.

I vår webbutik har vi gjort det enkelt för kunden att beställa sina graverade skyltar på nätet. Det behövs inte skickas in en förfrågan och så återkommer vi med ett korrektur och prisförslag. Kunden kan själv ange mått, form, fästmetod och skyltens grafiska element direkt på hemsidan. Kunden ser direkt en förhandsgranskning på hur skylten kommer att se ut och vad den kommer att kosta. Vi erbjuder stora valmöjligheter när det kommer till färg och vi har ett stort symbolbibliotek som kunden kan använda till sin skylt.

Egendesignad aluminiumskylt med gravyr
Aluminiumskylt med logga graverad.

Lönsamt för kunden att designa sina graverade skyltar själv

Att våra kunder har möjlighet att utforma och skapa sina graverade metallskyltar själva har många fördelar. Kunden kan i lugn och ro designa sin skylt och anpassa den utefter miljön den ska sitta i. Det händer att skylten behöver ha vissa specifika mått som passar just där den ska sitta. Hos oss kan kunden designa sin skylt, spara den och sedan återkomma någon annan dag för att då beställa den. Kunden tar ansvar för skyltens design, att texten är rättstavad och att skylten ser snygg och passar för det ändamål den ska ha. Då kunden ser priset på skylten direkt i verktyget så tar det bort osäkerhet, det blir lättare att testa sig fram utan att behöva oroa sig huruvida priset påverkas. Allt står klart och tydligt.

En annan stor fördel med att kunden designar och beställer graverade skyltar i vår webbutik är våra låga priser. Vi kan erbjuda ett av Sveriges lägsta priser när det kommer till graverade mässingsskyltar och aluminiumskyltar med egen design. Detta för att när kunden skapar sin skylt så skapar den även ett eget korrektur. Vi behöver härifrån inte lägga tid på att skapa skyltens design, för det har kunden redan gjort. Detta innebär att skylten, efter lagd beställning, kan börja tillverkas snabbare och det drar ned priset. Kunden designar, vi tillverkar skylten och skickar den inom några få dagar. Ett lägre pris och en kortare leveranstid.

Ovala mässingsskyltar med graverad text
Graverade skyltar med egen design

Börja designa era graverade mässingsskyltar här

Börja designa era graverade aluminiumskyltar här

Exempel på graverade skyltar:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss