Beställ skyltar av JCGT

Våra produkter A-Ö

Våra produkter A-Ö

Titta igenom vårt produktsortiment i bokstavsordning.

Klicka här Link arrow
Designa er standardskylt

Designa er standardskylt

Designa och utforma våra standardskyltar och gör dessa egna och unika.

Klicka här Link arrow
Designa er egen skylt

Designa er egen skylt

Skapa er skylt från grunden. Ta rollen som designer och utforma er skylt idag!

Klicka här Link arrow

Att beställa skyltar

Skyltar finns överallt och alla har vi nytta av dem. Vare sig det är till hemmet, till arbetsplatsen, föreningslokalen eller lekplatsen. Skyltar som visar ordningsregler, som varnar, som förbjuder eller uppmanar personerna i området till ett visst beteende. Men även skyltar till hemmet som dörrskyltar, till brevlådan eller badrummet. Skyltar skall vara informativa men ibland också fina att titta på. De blir en del av interiören, en del av känslan som rummet förmedlar. På vissa ställen passar därför inte skyltar med ett allmänt utseende in, skyltarna bör vara unika för just det rummet.

Att köpa, eller beställa skyltar har tidigare varit olika svårt. Skall man ha en skylt till hemmet så kan man köpa färdiga skyltar i olika affärer. Exempelvis en skylt det står Gäster på att sätta vid gästhandduken. Det kan vara en skylt det stå WC på att sätta på toalettdörren. Det kan vara en skylt det står Välkommen på att sätta på sin ytterdörr. Snygga skyltar, men alldagliga och inte unika alls.

Har man ett företag och behöver beställa skyltar så finns det ett stort sortiment av skyltar med ett standardutförande. Detta är skyltar som skall se ut på ett visst sätt och inte bör ändras på. Men, så fort man behöver skyltar som är unika för ens verksamhet, då har det varit svårare. Då har man behövt skicka in en lista på vilka skyltar man behöver, firman som skall tillverka skyltarna behöver göra korrektur och offerter och leveranstiden och priserna blir både större och längre. Vissa skylttillverkare har inte ens ett färdigt skyltsortiment, utan de tillverkar skyltarna efter behov. Detta har då lett till att kunden inte har vetat hur mycket det kostar att köpa skyltar

Vi på JCGT förenklar processen för kunden att beställa skyltar.

Enkelt att beställa skyltar

Vi tycker att det skall vara enkelt att beställa skyltar. Vi vill underlätta för kunden och göra dennes upplevelse av att beställa skyltar trivsam. Det borde vara lika enkelt att köpa skyltar som det är att köpa mat, kläder eller kontorsutrustning. De flesta personerna i samhället jobbar inte med skyltar och vid behovet av att köpa skyltar så förstår vi att det kan finnas mycket osäkerheter. Är skylten tillräckligt tydlig? Vilket utseende bör den ha och kan den användas utomhus?

Hur gör vi då detta? På vilket sätt jobbar vi för att göra det enklare för våra kunder att beställa skyltar? På dessa frågor finns det många svar.

Image

Stort skyltsortiment

Vi jobbar aktivt med att utöka vårt sortiment så kunden enkelt kan hitta alla skyltar den behöver. Behöver man beställa många olika typer av skyltar så är det enklare och bekvämare om man kan göra det på samma ställe. Skyltar som kan användas för en massa olika syften och som följer de lagkrav som finns för specifika ändamål. Lagkrav satta av Arbetsmiljöverket och Boverket exempelvis. Vi vill att om en kund ska beställa skyltar till en nybyggd fastighet så skall den hitta alla dessa hos oss. Titta igenom vårt produktsortiment här.

Klicka här

Standardskyltar med egen design

Vi ger kunden möjlighet att beställa skyltar med ett standardutseende, där de själva skriver in sin text. Skyltar med ett standardutseende är skyltar som ser ut på samma sätt över hela landet, sådana där skyltar som vi alla har sett och vet vad de betyder. Skyltar som bland annat säger att här är det förbjudet att parkera eller här leker det barn. Dessa skyltar finns i vårt sortiment och kan beställas av vem som helst. Men, ibland behövs lite ytterligare information på skylten. Det kan vara om det finns några speciella regler eller liknande som skylten behöver förmedla. Eller helt enkelt att kunden inte hittar en standardskylt som förmedlar exakt det den vill visa med den. Hos oss kan man beställa skyltar som dessa med egen text på. Då all design och tillverkning av skyltar sker inom våra lokaler så kan vi erbjuda denna möjlighet. Man gör sitt val och skriver in sin text, svårare än så ska det inte behöva vara när man ska beställa skyltar. Hitta våra standardskyltar med egen design här.

Klicka här
Image
Image

Utforma sin egen skylt

Det kommer tillfällen när man vill beställa skyltar som inte har ett standardutförande. Skyltar med en specifik form, storlek och som skall användas till ett specifikt ändamål. Personliga skyltar som inte går att köpa färdiga någonstans. Det är för dessa tillfällen som vi har tagit fram vårt digitala skyltverktyg. Det ger kunden möjlighet att designa och beställa skyltar helt efter egen smak och tycke. Kunden ser direkt i verktyget hur skylten kommer att se ut och till vilket pris. Det blir som att kunden skapar sitt eget korrektur. Den kan välja bland olika material, färger, former och fästmetoder. Därefter skriva in sin text, välja mellan olika typsnitt och anpassa storleken. Önskas det en symbol på så kan man bläddra igenom ett bibliotek av symboler, man kan också ladda upp en egen bild/symbol. Exempelvis sin logga eller en bild på hunden.

Designa er skylt här

Många fördelar med egendesignade skyltar.

Att kunden själv står för designen när den ska beställa skyltar har många fördelar. Fördelar för alla inom processen att beställa skyltar.

  • Kunden ser hur skylten kommer att se ut och kan själv justera och ändra skylten så den blir nöjd. Kunden ansvarar då för att skylten kommer att se ut så som den önskar.
  • Kunden ser priset som gäller på just den skylten som den designar. Alla förändringar sker i realtid och priset som syns i verktyget är det som gäller.
  • När kunden designar sin skylt själv så behöver vi som tillverkar skylten inte göra något extra jobb med skyltens design. Detta leder till ett led mindre i skyltprocessen för oss, som i sin tur gör att vi kan erbjuda lägre priser.
  • Att kunden både designar och beställer sina skyltar hos oss förkortar leveranstiden mycket.
  • Skapar kunden ett konto på jcgt.se så sparas dennes tidigare beställningar. Detta är en bra hjälp för återkommande kunder som behöver beställa liknande skyltar flera gånger. Exempelvis ett hotell som behöver beställa namnskyltar till sina nyanställda kollegor. Har kunden ett konto så behöver den inte designa skylten igen utan den hittar sina tidigare skyltar där.
  • I verktyget finns det också en funktion som heter Spara skylten. Det gör att den, som har skapat ett konto hos oss, kan designa sin skylt, spara denna och sedan komma tillbaka och beställa skylten dagen efter.

Skyltprogram

För större och återkommande kunder kan vi ta fram specifika skyltprogram. Vi kommer då överens med kunden vilka skyltar som den kommer vilja beställa och anpassar skyltprogrammet efter det. När kunden sedan skall beställa skyltar så fyller den bara i i programmet vilka skyltar den behöver och hur många. Ett snabbt och enkelt sätt för större kunder att beställa skyltar.

Begära offert / korrektur

Om kunden önskar begära offert eller korrektur innan så erbjuder vi det med. Vi har en lång erfarenhet av skyltdesign och vi har koll på lagar och regler. Det finns ett flertal anledningar till att begära offert eller korrektur när man ska beställa skyltar.

Kunskapsbrist
Kunder som behöver beställa skyltar, kanske till sin nyöppnade restaurang eller företag, men inte känner att de har tid eller kunskap att fixa det själva. De som vill vara säkra på att skyltarna blir fina och följer lagar och regler och på samma gång har ett unikt utseende. Vi för en dialog med kunden och tar fram ett korrektur åt den.

Kunder med färdiga original
Vid skyltning av ett nybyggt bostadshus eller kontor så är det inte ovanligt att det har tagits fram ett färdigt skyltprogram. Det kan vara en medie- eller arkitektbyrå som tagit fram original och specificerat vilken storlek och material det skall vara på skyltarna. Vi har stora möjligheter att tillverka dessa skyltar så som kunden önskar.

Större beställningar
Vid de tillfällen då kunden behöver beställa många skyltar kan den med fördel begära offert hos oss. Ska kunden beställa skyltar i hundratals eller tusentals är det tidskrävande om den tvingas beställa skyltarna i en webbshop. Kunden kan då kontakta oss med en lista på alla skyltar den behöver och så återkommer vi med en offert på det.

Image

Behöver ni beställa skyltar? Vi hjälper er!

Vi förstår att det här med att beställa skyltar kan kännas svårt och ovant. Därför hjälper vi gärna till. Kunden är välkommen att höra av sig till oss, så hjälper vi till så gott vi kan. Vi svarar på alla möjliga frågor den kan tänkas ha, inga frågor är för dumma för oss. Vi kan tipsa och inspirera den när den ska beställa skyltar och vägleda den genom processen.

Hör av er till oss via mejl eller telefon!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

Kontakta oss