Image

SKYLTAR i GÖTEBORG – ER LOKALA SKYLTTILLVERKARE

Skylttillverkare Göteborg, ja här har ni oss! Vi på JCGT jobbar med skylttillverkning i Göteborg och har våra lokaler belägna i stadsdelen Majorna. Vi har ett brett sortiment av skyltar vilket passar både er som handlar som företag och som privatpersoner.

För våra företagskunder arbetar vi mycket med att ta fram skyltar, skyltsystem och andra hjälpmedel som bidrar till en ökad tillgänglighet i samhället. Det kan handla om skyltar som Taktila Piktogram, Arbetsmiljöskyltar samt Kontrastmarkeringar för både inomhus och utomhusmiljöer.

Det finns även möjlighet att skapa och designa egna skyltar i vårt digitala skyltverktyg. I verktyget kan ni skapa, designa och utforma olika typer av skyltar i olika material och utseenden, allt från mässingsskyltar till dörrskyltar. Har ni sökt på Skyltar Göteborg och hittat hit, kolla gärna runt på hemsidan och se om ni hittar något som passar just er.

SKYLTTILLVERKARE MED LÅNG ERFARENHET

Vi har jobbat med skyltar och andra produkter inom tillgänglighet sedan 2004 vilket ger oss många års erfarenheter inom just skylttillverkning. Vi följer utvecklingen i samhället och jobbar med tidsenliga metoder och tekniker för att föra den anrika hantverkstraditionen vidare. Vi jobbar bland annat med tekniker som:

  • Gravyr
  • CNC-fräsning
  • UV-printing
  • Lasergravyr

Detta gör att vi kan anpassa våra tekniker beroende på olika beställningar och önskemål.

Image
Image

BESTÄLL DIN SKYLT HOS OSS

Skyltar Göteborg, ja det finns en stor bredd av olika typer av skyltar runt om hela staden. Eftersom Göteborg som så många andra storstäder ändras och förnyas år efter år så finns det många typer av lägenhetsbyggnader och hus. Allt från äldre sekelskiftslägenheter i Vasastan och Linné till moderna nyproduktioner.

När ni ska välja skyltar så vill man oftast att stilen på skyltarna går ihop med tidsandan på byggnaden eller huset. Då vi har en stor kännedom om Göteborg och skylttillverkning i Göteborg så vet vi vad som kan passa i olika stadsdelar. Fördelen för er som bor i Göteborg och vill beställa från oss är att det blir snabbare leverans, kortare leveranssträcka, samt att vi finns nära till hands om det skulle vara något. Har ni frågor eller funderingar hör gärna av er på butiken@jcgt.se eller ring: 031 -24 11 08.

Hämta upp din skylt i Göteborg

Då vår verksamhet ligger relativt centralt så finns även möjligheten att hämta er beställning hos oss på Karl Johansgatan 152 om ni har vägarna förbi.