Att designa sin egen skylt

Skyltar
17 mars 2021
Att designa sin egen skylt

Vart man än rör sig i samhället så finns det skyltar överallt. Skyltar som säger vart man befinner sig, vart man hittar till olika platser, skyltar som förklarar som som finns här eller som visar vilket beteende som är önskvärt på platsen. Även i eller runt hemmet kan det behövas skyltar, vilken handduk hör till vem och vilken som gästerna skall använda. En skylt till era barn rum, på toalettdörren eller ytterdörren som välkomnar era gäster.

De flesta typer av skyltar kan man köpa färdiga hos olika återförsäljare, det är bekvämt och enkelt och de gör det de ska. Men, ärligt talat, känns dessa skyltar någonsin, på något sätt, personliga? Det är ju ändå ert hem detta, önskar ni inte inreda det så det blir unikt och eget just för er?

Om man nu vill ha personliga skyltar, sådana skyltar som inte ser ut som de gör i andra personers hem, skyltar som både är snygga och informativa, hur gör man då? Det enkla svaret är att ni designar skylten själv.

Bara tanken av att designa sin egen skylt kanske kan verka skrämmande för många:
– Äh det där klarar inte jag. Jag är inte så teknisk.
– Nej det är bättre att proffsen står för den biten
– Jag har inget öga för vad som är snyggt eller inte.
– Det blir säkert bara fult när jag gör.

Vi förstår denna oro, det är läskigt att testa på något som man aldrig gjort innan. Men, faktum är att det inte alls är svårt att göra sin egen skylt. Det finns inget som är rätt eller fel när det kommer till skyltar i ens egna hem. Det är ni som bestämmer och det är er smak som spelar roll.

Skapa er skylt hos oss

Här, hos oss, kan ni utforma er skylt själva i vårt digitala skyltverktyg. Fundera innan på vilken typ av skylt det är ni vill göra, hur stor kan den vara och vad den skall innehålla. Ta gärna god tid på er och testa er fram och blir det inte bra kan ni alltid börja om eller ta en paus och komma tillbaka senare.

Det ni ser på skärmen är det ni kommer att få, vi eftersträvar att alltid tillverka era skyltar så de ser ut exakt så som ni har tänkt er, eller till och med lite bättre. Priset är tydligt angiven bredvid skylten och det korrigeras efter er design, efter det material och storlek som ni har valt och vilken fästmetod ni önskar.

Att designa sin egen skylt skall vara roligt och enkelt och vi hoppas att ni skall våga att testa skapa er skylt här hos oss. Ni är välkomna att hör av er ifall ni har frågor eller känner er osäkra.

Ni hittar vårt digitala skyltverktyg här:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss